Orez salbatic-garnitura

de kamy in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 43169 vizualizari

 

Cel mai bun orez pe care l-am mancat pana acuma...consistenta e deosebita...super bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez salbatic
  • 2 cani apa
  • 1 lg.vegeta de pui
  • 1 lg.curry
  • 1 lg.unt
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez salbatic-garnitura:

Se pune apa la fiert.

Se spala bine orezul,se scurge,iar cand apa fierbe,se pune in apa,impreuna cu condimentele.Lasam sa fiarba acoperit la foc mic si cand vedem ca orezul e aproape de nivelul apei,adaugam un cub de unt,amestecam,oprim focul,punem o hartie peste tuci dupa care,capacul.Lasam asa 10-15 min.ca orezul sa traga tot lichidul,dupa care il aeram(amestecam usor sa prinda aer)si il servim.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

ideal ar fi sa folositi un tuci emailat sau o craticioara teflonata,ca sa nu aveti surpriza sa se prinda orezul.

2

lg=lingurita

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez salbatic-garnitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine imbracata a la Grasu64